Étterem

Reggeli minden nap 06:30 - 09:00 Lobby bár mindennap 06.30 - 17.00 Légkondicionált éttermünkben, bőséges büféasztalos reggelit szolgálunk fel és napközben snack ételeket és italokat. Szállodánkban 18 év alattiakat szeszes itallal nem szolgálunk ki.

Reggeli ajánlat

Szobák

Szállodánk standard, deluxe, superior és executive szobákkal várja kedves vendégeit. A szobaár minden esetben tartalmazza a büféreggelit és az általános forgalmi adót. A családdal érkezőket családi szobáink várják. Családi szobáink ággyal illetve ágyazható kanapéval rendelkeznek, akár 4 fő is kényelmesen elfér. Valamennyi szobánk elsötétíthető és zajmentes. Szállodánk rendelkezik egy akadálymentesített szobával is.

Szobáink

Recepció

Szállodánk recepciója egész évben 0-24 óráig tart nyitva. Recepciósaink magyarul és további idegen nyelveken fogadják vendégeinket. A szálloda központi telefonszámán a recepciós fogadja a hívásokat, intézi a foglalásokat. Recepción igénybe vehető szolgáltatásaink: Fax-küldés, telefonálás, fénymásolás; Ébresztés; Többnyelvű tájékoztató prospektusok (szállodai, csomagajánlatok, szabadidős programlehetőségek stb.); Programszervezés; Transzfer, autókölcsönzés lebonyolítása

Rólunk

Web

Szállodánk honlapján intézheti foglalását (www.rivahotel.hu) és további információkat találhat szállodánkról, csomagajánlatainkról és megtekintheti fénykép galériánkat is. Szállodánkról és a környéken található programlehetőségekről programajánló brossúrák a Recepción találhatók. Bővebb információért kérjük, forduljon a Recepcióhoz.

Foglalás

Adapter

Kérésére nemzetközi használatra alkalmas adaptert biztosítunk. Kérje Recepciónk segítségét.

Ágy

A szállodai szobákban az ágy 2 méter hosszú és 90 cm széles. A matrac magassága 17 cm.

Ágynemű csere

A szállodai szobákban az ágyneműt hetente kétszer váltjuk. Külön kérésre az ágyneműt ettől eltérő időközönként is kicseréljük. Kérjük, kérésével forduljon a Recepcióhoz.

Akadálymentesített szálloda, szoba

Szállodánk akadálymentességet biztosít mozgáskorlátozott vendégeinknek.

Pótágy

A recepción igényelhető felár ellenében.

Babafelszerelések

A recepción ingyenesen igényelhető babágy, babakád és etetőszék.

Biztonság

Szállodánkban zárt láncú biztonsági kamerák figyelik meg a közösségi tereket illetve a szálloda bejáratait. A felvételeket a törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük, és illetéktelen nem tekintheti meg azokat. A vendégszoba ajtaja kizárólag a Vendégnek a Recepción előkészített kártyával nyitható. A vendégszoba ajtaja biztonsági zárral belülről biztosítható.

Cipőtisztítás

Cipőtisztító szolgáltatásinkat igénybe veheti takarítószervezetünk segítségével. Cipőtisztító minden vendégszoba szekrényében megtálalható.

Csomagszoba

A recepció segítségével bármikor ingyenesen használható.

Csomagszállítás

Vendégeink csomagját Recepciónk kérésére szívesen a szobába szállítja, illetve kérés esetén távozáskor a parkolóba.

Lobby Bár

A hét minden napján széles választékkal várja vendégeit a Lobby Bár 6.30-23.00 nyitva tartással.

Dohányzás

A Szállodában dohányozni TILOS.

Ébresztés

Kérjük, jelezze a Recepciónak, milyen időpontban szeretne ébresztést kérni.

Egyéb eszközök

A recepción díjmentesen igényelhető fogkefe – fogkrém, borotva és szobai papucs. Esernyőt ingyenesen biztosítunk.

Elsősegély

Recepciónkon alapvető gyógyszerek és kötözőszerek állnak rendelkezésre. Bővebb tájékoztatásért forduljon Recepciónkhoz. Gyógyszerhasználat esetén minden esetben tartsa be orvosa, gyógyszerésze utasításait és olvassa el a tájékoztatót.

Erkély

Szállodánkban erkély nem található.

Fax, fénymásolás, scannelés

Recepción vehető igénybe. Kérjük, vegye igénybe a Recepció segítségét!

Fürdőköpeny és papucs

Fürdőköpeny és papucs térítésmentesen igényelhető a Recepción.

Fürdőszobai felszerelések és bekészítések

Tükör, mozgatható kozmetikai és borotválkozó tükör, papír kozmetikai kendő, fogmosó pohár, törölköző és fürdőlepedő, kád-elő, hajszárító, törölköző szárító, szemetes. Bekészítések közt van fültisztító, zuhanysapka, varrókészlet, kombinált tusfürdő-sampon, folyékony kézmosó szappan, papír zsebkendő.

Hitelkártya, csekk elfogadás

American Express, Eurocard / Mastercard

Maestro, Visa, Visa Electron

SZÉP-kártya

Íróeszköz, jegyzetfüzet

A szobákban íróeszköz és jegyzetfüzet áll Vendégeink rendelkezésére.

Internet

A szállodai szobákban és a lobbyban vezeték nélküli (WIFI) kapcsolat áll Vendégeink rendelkezésére. Az internet használata ingyenes.

Kávé- és teafőzési lehetőség

Vendégszobáinkban vízforraló és ingyenes kávé és tea-bekészítés áll Vendégeink rendelkezésére.

Kijelentkezés

A szobákat az utazás napján legkésőbb 10:00 óráig kérjük elhagyni, későbbi utazás esetén felár fizetendő. 18:00 óra után történő távozás esetén teljes napi szobaárat számítunk fel.

Környezetvédelem

Védjük együtt környezetünket! Kérjük, hogy csak annyi energiát, vizet használjon, amennyi komfortérzetéhez szükséges.

Kulcskártya

Ezzel működik szobájának ajtaja és az elektromosság a szobájában. Szállodánkból való elutazáskor kérjük, a szobai mágneskártyát a Recepción leadni szíveskedjen.

Látogatók

Látogató fogadási szándékát kérjük, jelezze előre a Recepción.

Légkondicionáló és fűtés lokális szabályozása

Szállodánkban valamennyi szoba és közösségi tér légkondicionált. Minden szobában egyénileg szabályozható légkondicionáló, ill. fűtő berendezés tálalható. Kérjük, hogy a környezetvédelem érdekében azt minden esetben kapcsolja ki, amikor nincs rá szüksége, illetve amikor szobáját elhagyja.

Magazin és újság

Lobby Bárban Vendégeinket naponta friss újságok várják.

Mosás- vegytisztítás

Mosatási szándékát a szobában lévő szekrényben elhelyezett mosatási listán és árjegyzéken jelezheti. Amennyiben ruháit 12:00 előtt leadja a szennyeszsákot, akkor tiszta ruháját még aznap bekészítjük a szobájába. Kérjük, hogy csak olyan ruhanemű mosatását igényelje, mely nem igényel speciális kezelést, mert az ebből eredő károkért szállodánk nem vállal felelősséget. Speciális igényét kérjük, előre jelezze a recepción, például vegytisztítást.

Orvos/ fogorvos/ gyógyszer

Az orvosi ügyelet kérésére hívja a Recepciót. A legközelebbi ügyeletes gyógyszertárról kérjük, érdeklődjön recepciónkon.

Panaszok

Panaszával, észrevételeivel kérjük, még itt tartózkodása alatt forduljon a recepcióhoz, hogy esetleges problémait minél gyorsabban orvosolhassuk. Szállodánk honlapja lehetőséget ad az észrevételeinek jelzésére elutazás után is.

Parkolás

Gépkocsival érkezőknek szállodánk zárt, kamerával megfigyelt területen felár ellenében biztosítunk parkolót. Szállodánk buszok számára nem tud biztosítani parkolási lehetőséget.

Párna

Kérésére extra párnát biztosítunk. Igényével forduljon bizalommal a Recepcióhoz.

Pénzváltás

Pénzt váltani kizárólag bankokban és hivatalos pénzváltóhelyen javasolt! Kérdésével forduljon a recepcióhoz! Számláját kiegyenlítheti valutában is. (EUR)

Reggeli

Éttermünkben büféasztalos reggelivel várjuk vendégeinket 7:00- 10:00.

Korai elutazás esetén kérjük, hogy reggeli csomag igényét elutazás előtti nap 21:00 óráig a recepción jelezni szíveskedjen.

Szobaszerviz szolgáltatásunkról bővebb felvilágosítás éttermünkben vagy recepciónkon kérhető.

Széf

Ingyenesen igénybe vehető szobai széf minden vendégszoba ruhásszekrényében található. A szálloda kizárólag a széfben elhelyezett értéktárgyakért és készpénzért vállal felelősséget.

Takarítás, ágynemű és törölköző csere

Ha ajtaján nincs kint a „Ne zavarj” feliratú tábla, kollégáink automatikusan elvégzik a napi szobatakarítást. Szobatakarítással kapcsolatos ügyekben igényét (13.00 óráig) az ajtó kilincsre elhelyezett táblával jelezze, vagy keresse a Recepciót! Nem szokásos szennyezettség okozásakor extratakarítási díjat számítunk fel.

Igény esetén biztosítjuk az ágynemű és törülközők napi cseréjét, ezzel kapcsolatos igényét kérjük, jelezze a Recepción!

Takaró

Kérésére extra takarót biztosítunk. Igényével forduljon bizalommal a recepcióhoz.

Talált tárgyak

Kérjük, hívja a recepciót, bárhol és bármikor hagyta el használati tárgyát.

Taxi és transzferszolgáltatás

Taxi rendelés esetén kérjük, forduljon bizalommal a recepcióhoz! Rögzített áras díjakkal dolgozunk kiemelt turisztikai attrakciókhoz.

Telefon

Többnyelvű telefonos tájékoztatónk a szobai mappában található. További információért kérjük, hívja a recepciót! A hívások díját automata számláló-berendezés rögzíti és terheli az ön szállodai számlájára.

Törölköző csere

Szállodánkban a szobai törölközőket hetente kétszer cseréljük. Külön kérésre a napi cserét biztosítjuk. Kérjük, igényét jelezze a recepción.

Töltőállomás

Kérésére mobileszközének megfelelő töltőt biztosítunk. Kérje Recepciónk segítségét.

Tűzoltó készülékek, tűzvédelem

A tűzoltó készülékek, tűzcsapok és tűzjelzők a tűzvédelmi előírásoknak megfelelően lettek telepítve. A szobamappában elhelyezett menekülési útvonalak a tűzriasztás esetén követendő menekülési útvonalakat jelölik.

TV, rádió

Televízió csatornatájékoztató a szobában elhelyezett mappában található. Rádiót a televízió csatornákon hallgathat és ébresztést a televízió csatorna használatával állíthatja be. Olvassa el a TV tájékoztatót. A Lobby Bárban kibővített kábeltelevízió szolgáltatás áll vendégeink rendelkezésére.

Városnézés, idegenvezetés

Városnéző programokról és privát idegenvezetésről kérjük, érdeklődjön a recepción. Városnéző jegyek a Recepción beszerezhetők, buszok a szálloda elől indulnak.

Varrás

A szobákban bekészített ingyenesen igénybe vehető varrókészlet áll vendégeink rendelkezésére. További varratási igényeit előzetes egyeztetés alapján, a recepción tudja jelezni.

Vasaló és vasalódeszka

Személyzetünk napi 12 órán keresztül felár ellenében kivasalja Vendégeink ruháit.

Vendégfelvonó

Szállodánk épületében vendégfelvonó áll vendégeink rendelkezésére.