Paprika Malom és Múzeum

Tudta-e Ön, hogy az indiánok könnygázként és fenyítésre is használták a csípős …

Információk
Röszke, II. körzet 50/B
+36-62/272-788
paprika@paprikamolnar.hu

PAPRIKA ÉS CHILI
A Múzeumi boltban helyben és webáruházunkon keresztül friss paprika őrlemények, magolajok, pelyhek, paprikás és paprika nélküli fűszersók, fűszerkeverékek és paprikás ajándéktárgyak is vásárolhatók. A termékeket és árakat ITT tekintheti meg. A Paprika Múzeum édes és csípős paprikás díszdobozán egy régi szegedi paprikafűző lány portréját rajzoltuk újra: Szegedi paprika édes 200g.

Nyitvatartás:
Hétfőtől – péntekig a Malom nyitvatartási ideje alatt: 7.00-15.30
Tárlatvezetés:  hétfőtől péntekig 11.00 és 13.00 órai kezdettel
A Paprika Múzeum idegenvezetéssel, előzetes időpont-egyeztetéssel, akár hétvégén is látogatható.
Előzetes egyeztetés szerint, bizonyos időszakokban a Malom is látogatható.

Jegyárak:
Teljes árú: 1.000 Ft
Diák, pedagógus, nyugdíjas: 500 Ft

Megközelítés:
A PaprikaMolnár Kft. paprika feldolgozó üzemében létrehozott múzeum Szegedtől 10 km-re, jól megközelíthető, tömegközlekedéssel is elérhető helyen, külterületen található.

Szegedről érkezve
E75 úton, a Röszke táblánál (Forró fogadónál) jobbra, majd 100 m után, a felüljáró előtt újra jobbra, 100 m után jobb oldalon.

M5 autópályáról érkezve
173. számú Röszke, Mórahalom kijárónál le az M5-ről, Röszke felé át az autópálya fölött, majd körforgalomnál Szeged, Kistelek felé az E75 úton. 1,5 km múlva a Forró fogadónál balra, majd 100 m után, a felüljáró előtt jobbra, 100 m után jobb oldalon.

Mórahalomról érkezve
Röszke felé vezető úton át az autópálya felüljárón, körforgalomnál Szeged, Kistelek felé az E75 úton. 1,5 km múlva a Forró fogadónál balra, majd 100 m után, a felüljáró előtt jobbra, 100 m után jobb oldalon.