Hungi Vigadó

Örömmel jelentjük be, hogy megnyílt Szeged Vigadója, a Hungi, ahol biztosan jól fogod érezni magad!

Kávézó, Pub, Bisztró

A mindennapi rohanásban barátságos környezetben elfogyasztanál egy finom kávét, friss croissant-nal? Barátnőiddel édes, habos forró csokoládé mellett osztanád meg legféltettebb titkaidat meghitt hangulatban? Munka után stílusos belvárosi helyen szeretnétek kiereszteni a fáradt gőzt minőségi borok társaságában?

… akkor a Stefánia park patináns épülete, a Hungi Vigadó a kedvenc szórakozóhelyed lesz!

Örömmel jelentjük be, hogy megnyílt Szeged Vigadója, a Hungi, ahol biztosan jól fogod érezni magad! Olyan színes programokat kínálunk, hogy kár lenne otthon maradnod: akusztikus koncertek és kortárs zenekarok fellépése mellett, táncdalestekkel és a “stand up” műfaj jeles képviselőivel találkozhatsz nálunk, kövesd figyelemmel színes programajánlatainkat!

Álmunk megvalósult, és a koncerteknek otthont nagytermünkben hétköznap a fiatalabb korosztály, míg a vasárnapokra tervezett dalestekkel a középkorosztály kedvében szeretnénk járni, hogy újra átélhessék a sokuknak oly kedves emléket, mely a régi Hungáriához köti őket. Ezen felül rendszeres gasztronómiai eseményeket tartunk, az együttműködő borászokkal karöltve borkóstolóknak, és napjainkban divatos olivaolaj-, sajt- és csokoládé-kóstoló rendezvényeknek fog otthont adni az étterem, valamint színpadi produkciókkal, klubkoncertekkel színesítjük Szeged kulturális életét.

A Nagyterem több száz fő befogadására, és magas színvonalú szórakoztatására alkalmas, így természetes, hogy például Szilveszteri buli, farsangi bálok, gimnáziumok, cégek, és hivatalok ünnepségének ideális helyszíne lesz.

Nyitvatartás:
H-Cs: 11.00-0.00
P: 11.00-04.00
Szo: 18.00-05.00
vasárnap: 14.00-0.00

Információk
+36-20/333-6220

info@hungiszeged.hu
www.hungiszeged.hu
/www.facebook.com/HungiSzeged