Rejtélyek Háza Szeged

A Rejtélyek Háza háromféle programmal vár titeket: Szabadtéri nyomozás a város utcáin, krimi a városban; Nyomozás, szerepjáték és rejtélyek vacsora közben.

Cégünk 2013-ban nyitotta meg kapuit Esztergomban azóta 10 másik város is csatlakozott, így már országszerte 11 városban vagyunk elérhetőek.

Egyik alapelvünk az volt, hogy egy mozijegy (vagy éppen egy vacsora) árából hozzuk ki a legtöbbet.  Szabadtéri nyomozós játékokkal,indultunk, ezzel új szintre emeltük a „city quiz” fogalmát és kifejlesztettük a krimi városnézést. Ez lett a Rejtélyek Városa, az ország első, komoly, városi krimi élményprogramja. Szeged számos Műemlékét bejárják játékosaink, így az élmény mellett a művelődés és a kultúra is helyet kapott.

Később újabb családtag született, a Rejtélyes Vacsora.  Logikai társasjáték és Szerepjáték tematikával, ezen belül több választható történettel kínálunk rendhagyó programlehetőségeket, legyen szó családi-, baráti-, vagy céges összejövetelekről.

De ez sem volt elég…! Fél éven belül, a visszajelzések és igények alapján, elkészítettük a Hotel Krimit! Ez egy új generációs, élő logikai játék: ötvözi a közkedvelt szabaduló szobák logikai feladatait a krimi játékaink vérbeli nyomozási élményével, így egy komplex, fordulatokkal teli játékot tudunk nyújtani. A program dupla izgalmat rejt magában: kinyitni az összes zárat és megoldani a csavaros bűnügyet.

Összes programunk folyamatosan elérhető és foglalható az év bármely időszakában.

Bővebb információ:
+36-70/672-0396
http://szeged.rejtelyekhaza.hu/
https://www.facebook.com/rejtelyekhaza.szeged/